LID WORDEN

Welkom bij Uw Mediator

Lid worden van dit platform is een verstandige keuze, als u meer potentiële klant wilt bereiken.

Platform voor ambitieuze Mediators

Uw Mediator is een landelijk platform voor gecertificeerde mediators die zich professioneel willen profileren in de markt. U kunt zelf aangeven waar uw aandachtsgebieden liggen en wat uw specialisatie is. Door te verenigen op één platform worden leden beter gevonden tegen lagere kosten en met een betere propositie dan elke mediator individueel kan bereiken.

Wij bieden een platform waar uw potentiële klant veel informatie kan terugvinden en geleid word naar de persoonlijke pagina van de mediator van zijn of haar keuze en die rechtstreeks benaderen. Naast uw-mediator.nl bieden wij u ook de mogelijkheid om uzelf te presenteren op een gespecialiseerde website naar keuze. Kijk hiervoor op uw-scheidingsmediator.nl

Wat zijn de kosten en wat levert het op?

Een abonnement bij Uw Mediator kost slechts €169,- (ex. btw) per jaar. Verder kunt u desgewenst een budget bepalen voor lokale Google Adwords en dit ook per kalendermaand aanpassen, afhankelijk van de ruimte in uw agenda. Verder zijn er geen verplichtingen of bijkomende kosten.

Het primaire doel van onze organisatie is, om mediators een professionele exposure aan te bieden. Mediators krijgen de beschikking over een eigen pagina om hun dienstverlening onder de aandacht te brengen. Daarnaar spannen wij ons in om leads (á €25,- (ex. btw) per lead) te genereren voor onze mediators en daarmee hun omzet te verhogen. Daartoe wordt deze website zorgvuldig, regelmatig geoptimaliseerd om goed te scoren in de organische zoekresultaten van Google. Daarnaast wordt met Google Adwords de markt continu getarget om de doelgroep optimaal te bereiken en van goede informatie te voorzien.

7 Goede redenen om lid te worden van Uw-Mediator.nl:

  • Mooi platform met goede prestaties en relevante content.
  • Lage abonnementsgelden en een opzegtermijn van 1 maand!
  • U blijft volledig zelfstandig met uw eigen logo, contactgegevens en exposure!
  • U profiteert van Google Adwords en Facebook promoties
  • Wij bieden Extra Pakkettenom uw persoonlijke pagina lokaal te promoten
  • Mogelijkheden voor exposure op gespecialiseerde websites zoals uw-scheidingsmediator.nl
  • Wij ontzorgen u bij uw marketing, zo heeft u meer tijd voor mediations!

 

Ja, neem vrijblijvend contact met mij op voor nadere informatie!

Ga naar de website van het secretariaat en word ook lid!