Zakelijk geschil oplossen
met hulp van een mediator

Mediation bij zakelijk geschil

Uw mediator begeleidt u bij het oplossen van een zakelijk geschil. Zo'n geschil ontstaat soms wanneer tussen partners geen afspraken zijn vastgelegd. Verschil van inzicht leidt dan tot conflicten.

Kosten van mediation

Om er zeker van te zijn dat er later geen misverstanden kunnen ontstaan over de kosten, hanteert uw mediator heldere en scherpe tarieven. Het is ook mogelijk om vooraf een all-in prijs af te spreken. Voordat de medition van start gaat wordt dit met u doorgesproken en ter goedkeuring voorgelegd.

Hoelang duurt het

Doordat er korte lijnen zijn bepaalt u zelf de snelheid van het proces en hoe u zaken met elkaar wilt afspreken. Uw  mediator bewaakt het proces en voorkomt onjuistheden. Als jullie eenmaal de knoop hebben doorgehakt om te gaan scheiden is het verstandig zo snel mogelijk een goede en vertrouwde mediator in de arm te nemen. Dit voorkomt ruis op de lijn, onnodige ruzies en emotionele uitspattingen met alle gevolgen van dien.

Rechtstreeks contact met uw mediator

U kunt met elke mediator op deze website rechtstreeks contact opnemen via zijn/haar persoonlijke pagina. Zo kunt u hen benaderen voor nadere informatie en/of een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Kijk hiervoor op de pagina onze mediators en klik op uw provincie voor een gedetailleerd overzicht. Als u eerst wat algemene informatie zoekt, kunt u ons ook een mail sturen. Stel gerust een vraag via ons contactformulier , wij helpen u graag!

Uw mediator helpt u
met oplossingen voor:

• Zakelijk geschil
• Opstellen partner-contract
• Communicatie verbeteren
• Vastleggen afspraken