Uw Mediator in Lansingerland

Hans Wiersema

Hans Wiersema, uw mediator in Lansingerland voor o.a. uw zakelijk geschil
___________________________

Zakelijke geschillen

Arbeidsconflicten

Familie mediation

 

Uw ScheidingsMediator Lansingerland: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk

Hans Wiersema

MfN Register Mediator
Acr. Familie Mediation

+31 6 22993791

Even voorstellen, uw mediator

Mijn naam is Hans Wiersema. Ik ben uw mediator voor zakelijk- en arbeids- mediaton in de regio Lansingerland, Rotterdam en Zoetermeer. Als MFN Register mediator met accreditatie familie mediation heb ik me gespecialiseerd in zakelijke mediation, arbeidsgeschillen en familie mediation. U kunt op dit gebied bij mij terecht voor mediation, coaching en advies,

Wat kan ik voor u doen? Zakelijk en Arbeid mediation

Ik wil u graag van dienst zijn als mediator bij een zakelijk geschil arbeidsconflict of familie mediation. Dit kan uiteenlopen van een kort adviesgesprek om te klankborden, naar het gehele proces vanaf de melding tot en met het opstellen van een vaststellingsovereenkomst. U bent eveneens bij mij welkom voor het opstellen van overeenkomsten of coachen in een lopende mediation of procedures elders.

Ervaring in mediation: ruim 30 jaar ondernemer en zakelijk partner.

Gedurende mijn loopbaan als manager en ondernemer heb ik in de loop der jaren al heel wat te maken gehad met Mediation en Coaching. Dit vond ik dusdanig leuk en interessant dat ik mezelf hier verder in bekwaamd heb door de opleidingen tot MfN Register Mediator en familie mediator te volgen en ook succesvol af te ronden. Sindsdien heb ik in mijn mediation praktijk al veel koppels succesvol begeleid om zonder strijd van partners naar (goede) vrienden en/of ouders te komen. Ook heb ik diverse individuele coachingstrajecten gedaan als iemand in een lastige scheiding net even een steuntje in de rug nodig had om de zaak tot een goed einde te brengen.

Primaire regio voor Mediation

De regio waarbinnen ik mijn werkzaamheden als mediator verricht bevindt zich met name in het gebied Lansingerland, Zoetermeer en Rotterdam. U kunt bij mij terecht voor mediation, coaching, advies in Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Zoetermeer, Zevenhuizen, Rotterdam, Pijnacker en Nootdorp. Ik kan u ontvangen in mijn kantoor aan huis, naar u toe komen bij u thuis of in een neutrale spreekruimte in de buurt.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

N

Veel succesvolle mediations

95% van mijn mediations slaagt

N

Scherpe heldere tarieven

Ik geef desgewenst vooraf een kostenindicatie, zodat u weet waar u aan toe bent

N

Alles op gebied van Scheiden

U kunt bij mij terecht voor mediation, coaching en advies bij uw echtscheiding, het beëindigen van uw samenlevingscontract, het opstellen van een ouderschapsplan en alimentatie berekeningen.

Wiersema Mediation - Uw ScheidingsMediator Lansingerland. Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Zoetermeer

Steenbreekvaren 54
2661PT Bergschenhoek

+31 10 5211110

Werkwijze 

Iedere mediation begint bij mij met een oriënterend gesprek waarin we samen bepalen of er een klik is en een goede basis is voor mediation. Dit gesprek is geheel vrijblijvend, duurt ongeveer 1,5 - 2 uur en het eerste uur is gratis. Deze sessie bestaat uit een nadere kennismaking, bespreking het conflict, formulering van uw doel(en) en de eventuele intake.
Als u een afspraak wilt maken voor dit oriënterend gesprek kunt u het contact invullen. U kunt mij ook altijd eerst even bellen voor nadere informatie en overleg.

De kosten van mediation

Het eerste oriënterend gesprek is altijd geheel vrijblijvend en het eerste uur is gratis. Mijn tarief voor mediation en coaching is € 125,- excl btw (€151,25 incl btw) per uur en wordt berekend per sessie achteraf.

Het uurtarief wordt gerekend voor:

 • Het kennismaking en intake gesprek (het eerste uur is gratis)
 • De mediationsessies.
 • Caucussen(1op1 gesprekken tijdens de mediation)
 • Het opstellen van eventuele (eind)overeenkomst(en).
 • Overige voorkomende werkzaamheden, zoals correspondentie, voorbereiding, verslaglegging, bestuderen van stukken, contacten met derden, het opstellen van overeenkomsten en eventueel collegiaal overleg.

Niet in rekening worden gebracht:

 • De ruimte en drankjes hier op locatie;
 • Kantoorkosten, telefoonkosten e.d.
 • Reistijd en -kosten binnen Lansingerland.

Spreekruimte

Ik kan u ontvangen in mijn kantoor aan huis te Bergschenhoek, naar u toekomen op locatie of een neutrale spreekruimte huren bij u in de buurt a € 17,50/uur. Bij afspraken buiten Lansingerland zijn de kosten van reistijd en reiskosten ad € 0.95 per km (gerekend vanaf 2661 PT met de snelste route) voor uw rekening.

Ik maak graag vrijblijvend een kostenraming voor u zodat u vooraf weet waar u aan toe bent!

Samenwerking met derden

Voor (complexe) financiële zaken werk ik samen met experts op gebied van financial planning en fiscaliteiten die ik in overleg met u kan inschakelen. Als u hier zelf goede connecties in heeft, bent u uiteraard vrij om hier een keuze in te maken. Het indienen van het echtscheiding verzoek bij de rechtbank mag ik als mediator niet zelf doen. Dat kan ik laten verzorgen door een van de gerenommeerde advocaten uit mijn netwerk.

Mijn ambitie als mediator

Mijn ambitie als mediator is dat mijn klanten achteraf terug kijken op het nu voorliggende conflict. En dat beiden het gevoel hebben dat ze voor de best haalbare oplossingen hebben gekozen. Ik wil zorgen voor een veilige en constructieve communicatie met goede begeleiding. Waardoor het proces efficiënt en doelmatig kan worden afgewikkeld, uiteraard met respect voor ieders emotie.

Neem gerust geheel vrijblijvend contact op voor nadere informatie of een gratis kennismaking-gesprek!

Vraag aan Hans Wiersema

Hans Wiersema, Uw ScheidingsMediator in Bergschenhoek, Lansingerland

Hans Wiersema, Lansingerland: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk. Zoetermeer Rotterdam

Hans Wiersema
Lansingerland

Uw scheidingsmediator in Rotterdam:

 • Mediator
 • arbeidsmediator
 • familie-mediator.
 • Mediation
 • zakelijke mediation
 • Familie mediation

De mediation praktijk is geopend op:

ma - vrij 09.00 - 17.00 uur

Afspraken daarbuiten in overleg mogelijk.

info@uw-mediator.nl

info@uw-scheidingsmediator.nl