Fout. De kaart-ID (11) bestaat niet

Uw ScheidingsMediator in Zundert

Ad Kuijpers

 

Zundert
Rucphen
Etten-Leur

Ad Kuipers - uw mediator in Zundert

Ad Kuijpers

 

MfN Register Mediator
MfN Familie Mediator

+31 76 597 2600

 

 

Even voorstellen

Mijn naam is Ad Kuijpers en ik ben uw ScheidingsMediator in de regio Zundert. Als MFN Register familie mediator ben ik gespecialiseerd in echtscheiding en beëindiging van samenlevingsovereenkomsten. Op dit gebied kunt u bij mij terecht voor mediation, coaching en advies,

Mediation en bemiddelingen doe ik al jaren succesvol voor van Gogh Notarissen, vrienden, en familie. Ik heb mezelf daar verder in bekwaamd door de opleiding tot Register mediator te volgen en succesvol af te sluiten. Hierna was de volgende logische stap om ook de opleiding tot familiemediator bij te schrijven.

Als uw scheidingsmediator wil ik u graag van dienst zijn in het lastige proces van scheiden of een deel daarvan. Dat kan uiteenlopen van alleen een kort adviesgesprek om te klankborden naar het gehele proces vanaf de scheidingsmelding tot het convenant. Ook kan ik u helpen met het opstellen van overeenkomsten of coachen in lopende mediations of procedures elders.

Voor de complexe financiële zaken werk ik samen met experts op gebied van financial planning en fiscaliteiten. Voor het indienen van een echtscheiding verzoek bij de rechtbank werk ik samen met een aantal gerenommeerde advocaten in de regio. Als u hier zelf goede connecties in heeft, bent u uiteraard vrij om hier een keuze in te maken.

 

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

N

Veel succesvolle meditions

80% van mijn mediations slaagt

N

Scherpe heldere tarieven

Ik geef vooraf een kostenindicatie over wat u kunt verwachten

N

Alles op gebied van Scheiden

U kunt bij mij terecht voor echtscheidingen, het beeindigen van uw samenlevingscontract, alimentatie berekening, Coaching en Advies

Ad Kuijpers, v Gogh Mediation - Uw ScheidingsMediator in Zundert

Meirseweg 13b
4881 DH Zundert

kuijpers@vgogh.nl

www.vgoghmediation.nl

Werkwijze

Iedere scheiding is weer anders omdat situaties en mensen verschillen. Ik zorg ervoor dat uw scheiding wordt ingevuld op de wijze die het beste bij jullie situatie past. Dit uiteraard met respect voor u en met balans tussen de gezamenlijke belangen. Ik streef ernaar dat elke klant achteraf terug kan kijken met de overtuiging dat u samen voor de best haalbare oplossingen hebt gekozen.

Primaire werkgebied

De regio waarbinnen ik mijn werkzaamheden als Uw ScheidingsMediator verricht valt met name in het gebied Zundert, etten-Leur Rucphen en Rijsbergen. Ik kan u ontvangen in mijn kantoor aan huis of in een spreekruimte bij u in de buurt.

Ambitie

Mijn ambitie als scheidingsmediator is om mensen  in het lastige proces van een scheiding bij te staan en zorgen voor een veilige en constructieve communicatie. Met goede begeleiding kan het proces efficiënt en doelmatig worden afgewikkeld, uiteraard met gevoel voor ieders emotie. Na een geslaagde mediation kunnen partners verder als ouders en de kinderen op een goede manier verder met hun ontwikkeling.

Aandachtsgebieden

Scheiden in Zundert, Scheiden in Eteen Leur, Scheiden in Rucphen, Scheiden in Rijsbergen. Mediator, scheidingsmediator, scheidingsadvocaat, Mediation, echtscheiden, echtscheiding, beëindiging samenlevingsovereenkomst. scheiden met kinderen, opstellen convenant, ouderschapsplan, kinderalimentatie, partneralimentatie

Neem gerust geheel vrijblijvend contact op voor nadere informatie of een gratis kennismaking-gesprek!

Vraag aan Ad Kuipers

14 + 8 =

Aan tafel lossen we veel op!

Langer piekeren heeft geen zin!