Uw Mediator in Schiedam

Eduard Faas

_____________________
Echtscheiding
Arbeidsconflict
Zakelijk geschil

Even voorstellen, uw mediator

Mijn naam is Eduard Faas en ik ben uw Mediator in Schiedam. Als MFN Register familie mediator ben ik gespecialiseerd in echtscheiding en beëindiging van samenleving overeenkomsten. Op dit gebied kunt u bij mij terecht voor mediation, coaching en advies, Ik ben tevens rechtbank mediator en ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand en kan dus werken onder toevoeging.

Wat kan ik voor u doen?

Als uw scheidingsmediator wil ik u graag van dienst zijn in het lastige proces van scheiden of een deel daarvan. Dat kan uiteenlopen van alleen een kort adviesgesprek om te klankborden naar het gehele proces vanaf de scheidingsmelding tot en met het convenant. Ook kan ik u helpen met het opstellen van overeenkomsten of coachen in lopende mediations of procedures elders.

Ervaring in mediation

Echtscheiding Mediation en bemiddelingen doe ik al jaren in mijn praktijk in Schiedam, nabij Rotterdam. Ik ben MfN Register Mediator, geacrediteerd familie mediator, rechtbank mediator en ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Primaire werkgebied voor scheidingen

De regio waarbinnen ik mijn werkzaamheden als Uw ScheidingsMediator verricht valt met name in het gebied Schiedam, Vlaardingen en Rotterdam. Ik kan u ontvangen in mijn kantoor, bij u thuis of in een spreekruimte bij u in de buurt.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

N

Succesvolle mediator

80% van mijn mediations slaagt

N

Scherpe heldere tarieven

Ik geef vooraf een indicatie van de kosten die u kunt verwachten bij uw scheiding

N

Alles op gebied van echtscheiden

U kunt bij mij terecht voor advies en begeleiding van uw echtscheiding, het beëindigen van uw samenlevingscontract en alimentatie berekeningen.

Wiersema Mediation - Uw ScheidingsMediator Lansingerland. Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Zoetermeer

‘s Gravelandseweg 258
3125 BK Schiedam

+31 6 1222 4669

Werkwijze 

Iedere scheiding is weer anders omdat situaties en mensen verschillen. Ik zorg ervoor dat uw echtscheiding wordt ingevuld op de wijze die het beste bij Uw situatie past. Dit uiteraard met respect voor u en met balans tussen de gezamenlijke belangen. Ik streef ernaar dat elke klant achteraf terug kan kijken met de overtuiging dat u samen voor de best haalbare oplossingen hebt gekozen.

De kosten van mediation

U betaalt mij per uur als mediator voor de gesprekken tegen een vooraf overeengekomen tarief. Bij een advocaat, advocaat-mediator of notaris-mediator liggen de tarieven gemiddeld een factor 1,5-2 hoger! Ik schakel deze mensen op maat in waar noodzakelijk in het proces. Voor het ouderschapsplan, het convenant en indienen bij de rechtbank hanteer ik vaste prijzen. Ik maak graag vrijblijvend een kosteninschatting voor u zodat u weet waar u aan toe bent!

Samenwerking met derden

Voor de complexe financiële zaken werk ik samen met experts op gebied van financial planning en fiscaliteiten. Voor het indienen van het echtscheiding verzoek bij de rechtbank werk ik samen met een aantal gerenommeerde advocaten in de regio. Als u hier zelf goede connecties in heeft, bent u uiteraard vrij om hier een keuze in te maken.

Ambitie als uw Scheidingsmediator

Mijn ambitie als scheidingsmediator is om mensen in het lastige proces van een scheiding bij te staan en zorgen voor een veilige en constructieve communicatie. Met goede begeleiding kan het proces efficiënt en doelmatig worden afgewikkeld, uiteraard met respect voor ieders emotie. Na een geslaagde mediation kunnen partners verder als ouders en de kinderen op een goede manier verder met hun ontwikkeling.

Neem gerust geheel vrijblijvend contact op voor nadere informatie of een gratis kennismaking-gesprek!

Eduard Faas - uw scheidingsmediator in Schiedam

Uw scheidingsmediator in Schiedam, Rotterdam, Vlaardingen:

  • Mediator, scheidingsmediator, familiemediator.
  • Scheiden echtscheiding. beëindiging samenlevingsvormen
  • Mediator in Schiedam, Mediator in Rotterdam, Mediator in Vlaardingen
  • Opstellen ouderschapsplan, Alimentatieberekening.
  • Mediation, Coaching en Advies

hhgv

De mediation praktijk is geopend op:

ma 13.00 - 17.00 uur
di   09.00 - 17.00 uur
wo 09.00 - 13.00 uur
do  09.00 - 17.00 uur
vrij 09.00 - 15.00 uur
za en zo gesloten

Afspraken daarbuiten in overleg mogelijk.