Uw Mediator in Den Haag

Claire Boerema

_____________________
Familiemediation
Echtscheiding
Kinderarts

Claire Boerema - Uw Mediator Den Haag

Claire Boerema

MfN Register Mediator
MfN FamilieMediator

+31 70 3653640

Even voorstellen, uw mediator

Mijn naam is Claire Boerema en ik ben uw Mediator in Den Haag. Als MfN familymediator ben ik gespecialiseerd in echtscheiding en beëindiging van samenlevingsovereenkomsten. U kunt op dit gebied bij mij terecht voor mediation met name waar kinderen bij betrokken zijn.

Wat kan ik voor u doen?

Als uw scheidingsmediator in Den Haag kan ik u van dienst zijn in het lastige proces van (echt)scheiding. Dit kan door middel van gesprekken in mijn kantoorruimte  en ook in de vorm van online mediation.

Ervaring

Mediation doe ik al jaren succesvol binnen mijn eigen praktijk. Ik heb inmiddels ruime en positieve ervaring met echtscheidingsmediation. Veel partijen koppelen mij terug tevreden te zijn met de mediationprocedure, ook geruime tijd na de  echtscheiding. Als online mediator ervaar ik dat het Juripax systeem ook voor partijen die niet zo ervaren zijn met de computer, gebruiksvriendelijk is.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

N

Scherpe heldere tarieven

Ik geef vooraf een kostenindicatie over wat u kunt verwachten

N

Veel succesvolle meditions

80% van mijn mediations slaagt

N

De Familymediator met het kind voorop!

Als familymediator ontwikkel ik graag samen met ouders en kinderen een ouderschapsplan waarin alle voor het kind belangrijke mensen in betrokken worden

Werkwijze

Iedere scheiding is weer anders omdat situaties en mensen verschillen. Ik zorg ervoor dat uw scheiding wordt ingevuld op de wijze die het beste bij uw situatie past. Ik streef ernaar dat elke klant achteraf terug kan kijken dat u samen voor de best haalbare oplossingen hebt gekozen.

Kosten

U betaalt mij per uur als mediator voor de gesprekken tegen een vooraf overeengekomen tarief. Ik adviseer u deskundigen in te schakelen in het proces. Ik maak graag vrijblijvend een kosteninschatting voor u zodat u weet waar u aan toe bent! De verdeling van de kosten is aan de partijen. Bij de kennismaking en Intake is het eerste uur gratis, daarna geldt het reguliere uurtarief van € 145,- excl btw. Mocht u een rechtsbijstandsverzekering hebben, kan het zijn dat deze  verzekering  mediation vergoedt.

Samenwerking

Voor de complexe financiële zaken werk ik samen met experts op gebied van financial planning en fiscaliteiten. Voor het indienen van het echtscheiding verzoek bij de rechtbank werk ik samen met een aantal gerenommeerde advocaten in de regio. Als u hier zelf goede connecties in heeft, bent u uiteraard vrij om hier een keuze in te maken.

Primaire werkgebied

De regio waarbinnen ik mijn werkzaamheden als Uw ScheidingsMediator verricht valt met name in het gebied Den Haag: Kijkduin, Scheveningen, Benoordenhout, Monster, en Wateringen. Ik kan u ontvangen in mijn kantoor aan huis (met voldoende gratis parkeergelegenheid) of ik kom bij u thuis.

Ambitie

Mijn ambitie als scheidingsmediator is om mensen  in het lastige proces van een scheiding bij te staan en zorgen voor een veilige en constructieve communicatie. Met goede begeleiding kan het proces efficiënt en doelmatig worden afgewikkeld, uiteraard met respect voor ieders emotie. Na een geslaagde mediation kunnen partners verder als ouders en de kinderen op een goede manier verder met hun ontwikkeling.

Stel gerust uw vraag!

 

Vraag aan Claire Boerema

10 + 6 =

Aan tafel lossen we veel op!

Langer piekeren heeft geen zin!

Scheiden in Den Haag, Scheiden in Kijkduin, Scheiden in Scheveningen.

  • Mediator, scheidingsmediator, scheidingsadvocaat
  • Mediation, echtscheiden echtscheiding,
  • beëindiging samenlevingsovereenkomst
  • scheiden met kinderen
  • opstellen convenant, ouderschapsplan
  • kinderalimentatie, partneralimentatie

Uw ScheidingsMediator in Den Haag - Claire Boerema