Uw ScheidingsMediator in Maastricht

Anouska Cremers

_____________________
Maastricht
Lanaken
Valkenburg
Hoensbroek

Even voorstellen, uw mediator

Anouska Cremers is Register-mediator en gespecialiseerd in personen- en familiekwesties. Voorafgaand volgde zij de opleiding tot systeemtheoretisch psychotherapeut aan de Interactie Academie te Antwerpen en werkte jarenlang in de geestelijke gezondheidszorg als systeemtherapeut. Naast het voeren van een privepraktijk gaf zij les aan de Hogeschool van Amsterdam in systeemgericht werken. Behalve mediation geeft Anouska nog steeds consulten en systeemgerichte behandeling zoals partnerrelatietherapie.

Wat kan ik voor u doen?

Als uw scheidingsmediator wil ik u graag van dienst zijn in het lastige proces van scheiden of een deel daarvan. Dat kan uiteenlopen van alleen een kort adviesgesprek om te klankborden naar het gehele proces vanaf de scheidingsmelding tot het convenant. Ook kan ik u helpen met het opstellen van overeenkomsten of coachen in lopende mediations of procedures elders.

Primaire werkgebied voor scheidingen

De regio waarbinnen ik mijn werkzaamheden als Uw ScheidingsMediator verricht valt met name in de regio Maastricht met omringende gemeenten zoals Meerssen, Berg en Terblijt, Gronsveld en Lanaken. Ik kom bij u thuis en mijn werkregio loopt tot aan Roermond.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

N

Veel succesvolle meditions

100% van mijn mediations slaagt

N

Scherpe heldere tarieven

Ik geef vooraf een kostenindicatie over wat u kunt verwachten

N

Alles op gebied van Scheiden

U kunt bij mij terecht voor advies en begeleiding van uw echtscheiding, het beëindigen van uw samenlevingscontract en alimentatie berekeningen.

n

Wiersema Mediation - Uw ScheidingsMediator Lansingerland. Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Zoetermeer

Kerkstraat 58,
6267 EE, Cadier en Keer

+31 6 421 054 52

Werkwijze 

Iedere scheiding is weer anders omdat situaties en mensen verschillen. Ik zorg ervoor dat uw scheiding wordt ingevuld op de wijze die het beste bij Uw situatie past. Dit uiteraard met respect voor u en met balans tussen de gezamenlijke belangen. Ik streef ernaar dat elke klant achteraf terug kan kijken met de overtuiging dat u samen voor de best haalbare oplossingen hebt gekozen.

De kosten van mediation

U betaalt mij per uur als mediator voor de gesprekken tegen een vooraf overeengekomen tarief. Bij een advocaat, advocaat-mediator of notaris-mediator liggen de tarieven gemiddeld een factor 1,5-2 hoger! Ik schakel deze mensen op maat in waar noodzakelijk in het proces. Voor het ouderschapsplan, het convenant en indienen bij de rechtbank hanteer ik vaste prijzen. Ik maak graag vrijblijvend een kosteninschatting voor u zodat u weet waar u aan toe bent!

Samenwerking met derden

Voor de complexe financiële zaken werk ik samen met experts op gebied van financial planning en fiscaliteiten. Voor het indienen van het echtscheiding verzoek bij de rechtbank werk ik samen met een aantal gerenommeerde advocaten in de regio. Als u hier zelf goede connecties in heeft, bent u uiteraard vrij om hier een keuze in te maken.

Ambitie als uw Scheidingsmediator

Mijn ambitie als scheidingsmediator is om mensen  in het lastige proces van een scheiding bij te staan en zorgen voor een veilige en constructieve communicatie. Met goede begeleiding kan het proces efficiënt en doelmatig worden afgewikkeld, uiteraard met respect voor ieders emotie. Na een geslaagde mediation kunnen partners verder als ouders en de kinderen op een goede manier verder met hun ontwikkeling.

Neem gerust geheel vrijblijvend contact op voor nadere informatie of een gratis kennismaking-gesprek!

Anouska Cremers, scheidingsmediator in Maastricht

Anouska Cremers

 

 

 

 

 

Anouska Cremers

Uw scheidingsmediator in Maastricht:

  • Mediator, scheidingsmediator, familiemediator.
  • Scheiden echtscheiding. beëindiging samenlevingsvormen
  • Mediator in Maastricht
  • Opstellen ouderschapsplan, Alimentatieberekening.
  • Mediation, Coaching en Advies

De mediation praktijk is geopend op:

ma 13.00 - 17.00 uur
di   09.00 - 17.00 uur
wo 09.00 - 13.00 uur
do  09.00 - 17.00 uur
vrij 09.00 - 15.00 uur
za en zo gesloten

Afspraken daarbuiten in overleg mogelijk.